Kulturanalys webbplats är utvecklad av webbyrån Bazooka AB.

Innehåll

Webbplatsens huvudsakliga mål är att sprida det kunskapsunderlag inom kulturområdet som myndigheten tar fram. Kulturanalys webbplats ska hjälpa dig som letar efter fakta om kulturområdet att hitta den information som du behöver.

Innehållet på den här webbplatsen utgörs till största delen av Kulturanalys utvärderingar, analyser och statistik inom våra temaområden. Här finns samtliga våra publikationer tillgängliga att läsa och ladda ner. På webbplatsen hittar du även information om myndighetens verksamhet och uppdrag, remissvar och kontaktinformation.

Webbläsare och plattformar

Webbplatsen är utformad så att den ska stödja de vanligast förekommande webbläsarna (för dator, surfplatta och mobiltelefon), och är responsiv.

Använd alltid senaste version av de mest vanliga webbläsarna för bästa upplevelse. Däribland:

  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Google Chrome
  • Firefox

Webbplatsen använder verktyget WordPress för publicering och innehållshantering.

Kakor på webbplatsen

Den här webbplatsen använder kakor. Kulturanalys webbplats använder kakor för att underlätta för besökare, för att föra statistik över antalet besökare och för att se vilka sidor som är besökta. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information som gör det möjligt att följa en användares surfande på en hemsida. Kakor kan inte skada din dator. Om du inte accepterar användandet av kakor på din dator kan du A) stänga av kakor i din webbläsares inställningar eller B) Anpassa dina inställningar nedan. Kom ihåg, att om du stänger av kakor kommer vissa webbsidor inte att kunna användas fullt ut.

Upphovsrätt

Om inget annat anges, får innehållet på Kulturanalys webbplats användas fritt, förutsatt att källan alltid anges. Myndigheten för kulturanalys står bakom all information som finns på kulturanalys.se.

Kulturanalys tar inte ansvar för innehållet i andra myndigheters och organisationers webbplatser som länkas till.

PSI-regler

Genom Europaparlamentets och rådets direktiv 2003/98/EG (PSI-direktivet) har regler införts för att skapa ökade förutsättningar för informationsmarknaden inom EU och ge allmänheten och näringslivet bättre möjligheter att utnyttja och kommersiellt exploatera den information som finns inom den offentliga sektorn.

Direktivet har implementerats i Sverige genom lag (2010:566) om vidareutnyttjande av handlingar från den offentliga förvaltningen. Lagen gäller för förvaltningsmyndigheter under regeringen och är alltså tillämplig på Kulturanalys verksamhet. PSI-reglerna avser vidareutnyttjande av informationen för andra ändamål än de ursprungliga och gäller inte i förhållande till slutanvändare.

Kontakt

Behöver du hjälp att hitta det du söker eller har svårt att använda webbplatsen är du välkommen att kontakta oss. Vi tar tacksamt emot synpunkter eller idéer som kan hjälpa oss att förbättra den här webbplatsen. Du når oss på telefon 031-395 20 00 eller e-post info@kulturanalys.se.